Retourneren
Je bestelling mag je binnen 14 dagen retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag dat je jouw bestelling hebt ontvangen.


Bestelling retourneren
Als je jouw bestelde producten wilt retourneren, neem dan per e-mail  contact op via onderstaande knop. Geef aan dat je jouw product(en) wilt retourneren.


Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen. Aangezien je bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door.


Nadat je contact hebt opgenomen met ons kun je de producten + de originele aankoop bon retourneren. De producten die je retourneert dienen ongebruikt en onbeschadigd verpakt te zijn in de originele verpakking. Alle haak-, brei- en garenpakketten behoren in het geheel te worden geretourneerd. Alle producten uit het desbetreffende pakket dienen ongebruikt retour te worden verstuurd. Indien er producten uit het pakket gebruikt zijn, kan het pakket niet meer worden geretourneerd.


Kosten retourzending
De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Saszies gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op jouw bank- of girorekening.


Voorkom hoge verzendkosten bij retourzending
Wij vragen om de retourzending waar mogelijk in de originele verpakking te verzenden. Dit omdat de verzendkosten van vacuüm verpakte (wol)producten hoger zijn wanneer deze uitgepakt worden geretourneerd. Hiermee voorkom je hoge verzendkosten bij een retourzending.
Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via onderstaande knop